شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۵

در اقدامی فرهنگی توسط دادگستری شهرستان انجام گرفت؛

اهدای بیش از ۱۰۰ نسخه کتاب به کتابخانه عمومی شهید رجایی عجب‌شیر

اهدای کتاب

در راستای گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی و تقویت منابع کتابخانه‌های عمومی، دادگستری شهرستان عجب‌شیر بیش از ۱۰۰ نسخه کتاب به کتابخانه عمومی شهید رجایی این شهر اهدا کرد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان آذربایجان شرقی، در اقدام مهم فرهنگی بیش از ۱۰۰ نسخه کتاب با ارزش تقریبی بیش از ۳۰۰ میلیون ریال، توسط دادگستری شهرستان عجب‌شیر به کتابخانه عمومی شهید رجایی این شهر اهدا شد.

این اقدام در قالب پویش «اهدای کتاب؛ یک جلد کتاب، یک شاخه مهربانی»، با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و تقویت منابع کتابخانه‌های عمومی انجام گرفته است.

گفتنی است،  عموم مردم می‌توانند با مشارکت در پویش «اهدای کتاب»، کتاب‌های خوانده‌شده و مازاد خود را به کتابخانه‌های عمومی سراسر استان اهدا کرده و با رونق‌بخشی به منابع کتابخانه‌ای، در ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی سهیم باشند.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
8 + 2 =